Antal personer
15-30
Pris
Begär offert
Detta är inkluderat
- Fördrink
- Trerätters middag
- Eget orangeri för upp till 30 personer
- Egen kock
- Personal
- Tider: 17.00-24.00
Tillval
- Dryckespaket
- Transport med båt/bil RIB-safari 1 timme
- Trubadur/underhållning
- Teambuildingaktivitet
Sommarmiddag i eget orangeri
På en lummig liten ö i Stockholms innerskärgård ligger en tjusig grosshandlarvilla från 1880-talet nu ombyggd till restaurang. På Bockholmen råder lantlig frid och stillhet och trots närheten till stan känner inte många till denna gömda pärla.
Här är byggt ett stort trädäck nere vid vattnet och precis vid vattenkanten ett härligt orangeri. Sommartid ryms man upp till 30 personer för middag och vintertid upp till 20 personer.
Ni välkomnas med en fördrink på bryggan med sina sköna loungestolar. Kommer ni med båt kliver ni av direkt vid orangeriet, vi rekommenderar en snabb tur med RIB eller en lugnare mingeltur med något av våra större båtar.
Kvällen till ära har ni er egen kock som står för maten. Inspirationen till matlagningen kommer från de rena skandinaviska smakerna vi alla älskar, från minnen av mormor till en nyfikenhet på fellini’s medelhav.
Menyexempel
Löjrom med stekt vintersvamp, potatiskrutonger, rökt gräddfil och picklad lök
Bräserad oxe med grädd -och tryffelkokt persiljerot, rotfruktschips, riven vintertryffel, syrlig persiljerot och granskottsolja
Inkokt vinterpäron med varmt chokladskum, myntaolja och klassisk vaniljglass